Introductie

Natuurgerichte therapie voor een Natuurlijk Evenwicht is erop gericht om het zelfgenezend vermogen van het ichaam te stimuleren en te activeren en het versterken van de levensenergie van de mens.  

Van huis uit ben ik verpleegkundige en heb ik dik 35 jaar gewerkt in Ziekenhuizen en Thuis- en Kraamzorginstellingen als verpleegkundige en (Interim) Manager.

In de loop der tijd is mijn visie op zorg gewijzigd. Ik wil mij niet alleen bezig houden met één aspect, de zieke en de ziekte, maar met de mens als geheel, de holistische zorg. Ik heb tal van workshops en opleidingen op dat terrein gevolgd en een praktijk aan huis waar ik met diverse behandelingen mensen ondersteun om weer balans in hun leven te brengen. 

 

Quantum-Touch®, Quantum Allergy®, ontspanningsmassage en de overige therapieën en massages die ik in mijn praktijk gebruik zijn energetische methoden die naast het activeren en stimuleren van het zelfgenezend vermogen helpen om o.a. pijn te verdrijven, emotioneel en psychisch in balans te komen. 

Tijdens mijn behandelingen maak ik ook gebruik van Ho'oponopono, een Hawiaans genezings- en vergevingsproces en van de 5 biologische wetten van Ryke Hamer. Deze gaat uit van een bio-logische kijk op ziek zijn en dat is 180 graden omdenken.

 

Sinds juli 2008 ben ik gecertificeerd Quantum-Touch® instructor en leer ik ook jou met veel enthousiasme en plezier de energie in je handen kennen.

 

Ook ben ik met Geertrui Potveer locatiehouder van de Gezond Verstand Lezingen in Sneek.


Veel leesplezier en ik hoop je te mogen begroeten voor een consult, een coaching of tijdens één van mijn workshops of trainingen.

 

Heb je vragen of opmerkingen laat het mij weten.

Onder contact informatie vind je een aantal mogelijkheden hoe je mij kunt bereiken.

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen of kleurentips dan kun je inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Een warme groet,

Barbera E. Smit