Gezond Verstand Lezingen en Basisinkomen

 

 

 

De Gezond Verstand Lezingen zijn een initiatief van Anneke Bleeker en sinds oktober 2010 zijn in diverse plaatsen in het land locaties opgericht die lezingen organiseren.

 

Met de Gezond Verstand Lezingen willen we een vooraanstaande rol vervullen waar het gaat om de verspreiding van informatie, over het bereiken van een goede gezondheid, een gezonde economie, eerlijk en kwalitatief goed voedsel en alle gebieden die hieraan gelieerd zijn één en ander in de ruimste zin van het woord.

 

De locatie Sneek kent als locatiehouders Geertrui Potveer, Simone Knol en Barbera Smit.

 

De locatie Sneek organiseert in principe op de laatste zondag (uitzonderingen daargelaten, zie agenda) van de maand een Gezond Verstand Lezing met een diversiteit aan onderwerpen.

 

De middag begint altijd om 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur en kost € 10,00 p.p.

 

Meld je wel altijd even aan voor deze middagen. de middag vindt plaats in de Parkflat, Dekamalaan 17, Sneek.

 

Wil je maandelijks geattendeerd worden voor de lezing van de locatie Sneek meld je dan aan voor de aparte mailinglist, zie bij contactinformatie

 

Heb je interesse en wil je elders een Gezond Verstand Lezing bijwonen, over het hele land verspreid vind je locaties, zie voor de agenda hier

 

Passief inkomen/ basisinkomen

Project 7-blad waar Gezond Verstand Lezingen een onderdeel van is verstrekt graag informatie over het opbouwen van een passief inkomen/ basis inkomen. 

 

Zie voor data in de agenda

Graag aanmelden en je krijgt de benodigde gegevens gemaild.

 

Tijdens deze bijeenkomsten laten we je zien dat je eenvoudig je eigen basisinkomen kunt opbouwen, of zelfs een volwaardig extra inkomen vanaf nu voor de rest van je leven.

Zonder risico, zonder productverkoop, iedere deelnemer heeft 100% slaagkans.

Ben je huiverig?  Lijkt het te mooi om waar te zijn?  Is het bedrog?  Die gedachten hebben wij ook gehad, en wij zijn voorzichtig geworden.

Inmiddels zijn we met een flinke groep mensen die netjes elke zaterdag wordt uitbetaald.

Tijd om dit met onze bezoekers en anderen delen. 

 

Luisteren staat vrij.  De toegang is gratis.

Laat het ons weten of je komt (i.v.m. het aantal stoelen).

 

contactinformatie